DISC GOLF aneb Chateau Hostačov

Mám rád cestování. Mám rád v létě moře, hory v zimě a stejně tak Česko nebo zahraničí. Nejsem znalec architektury, zjednodušeně dělím domy, stavby nebo města na líbí se x nelíbí se. Naštěstí je spousta hezkých míst i v Česku. Třeba v Hostačově, kde si můžete zahrát DISC GOLF.

Přidaná hodnota

Slyším to až moc často a nesouhlasím s tím. Myslím větu, jak se máme špatně, politici jsou blbci, šéf urputný, venku je vedro nebo zima, všechno je drahé, platy nízké atd. A na druhém konci se objeví jako oáza místo, kde jsou lidé milí, stavba hezká a okolí s atmosférou. Jedno takové je v Hostačově a okolí. To znamená být bohatý.

Proč jsem napsal přidaná hodnota? Není lehké být hoteliérem. Nestačí nabídnout ubytování, restauraci, dobrou restauraci nebo skvělou restauraci. Pokud není v dosahu něco, jak se dá zpříjemnit pobyt, má hoteliér smůlu. Je důležité přidat něco navíc. Třeba sportovní vyžití.

Ubytování a nápady? Na 100%

Co ti nabídne Hostačov? Ubytování na zámku. Moc hezké prostředí a zámecké prostory. Jak se praví, lépe jednou vidět, než 2 x slyšet, zde je tedy průvodce obrazem. 

 

Pojď dále, jsi zván

 

Líbí se ti u nás?

 

Chceš spát na pokoji?

Nebo raději venku …

… na lehátku?

Ve vaně?

 

Snídani nebo večeři si dáš tady

 

Chceš si zahrát kulečník?

 

Dáváš přednost sportování venku …

 

… procházce …

 

… vyhlídce …

 

… nebo umění? 

 

Tady si můžeš udělat soukromé kino …

 

…případně ochránit přírodu před plasty, s brčky z mědi

 

 

Pokud ti to nestačí, zajeď si do okolí

Můžeš navštívit Peklo Čertovina, zříceninu Oheb, nejstarší lípu v Česku. Takové je naše Česko 🙂

Výhled ze zříceniny Oheb
Lípa stará více než tisíc let

Jaké to bylo v Hostačově?

Prostředí, atmosféra i ubytování mělo své kouzlo. Ale náš život je o lidech. A v Hostačově na vás čeká velmi příjemný a ochotný personál. 

 

Děkuji Vám za to, Pavel

 

 

Zaujal vás článek? Sdílejte ho s přáteli